Den här terminen tränar vi på Hangaren (i Ryd).

Varmt välkomna, både gamla och nya elever!

OBS – ändrad tid – vi kör kl 18

 

Se här för mer träningsinfo

 

Linköpings Binh Dinh Klubb

Binh Dinh Kung Fu är ursprungligen en vietnamesisk stridskonst med tusenåriga anor. För oss i Linköpings Binh Dinh Klubb är det en mångsidig träningsform för alla åldrar och förmågor.

I nybörjargrupperna tränas grundläggande falltekniker, självförsvar, spark-och slagtekniker samt en hel del kondition, smidighet och balans. Ett viktigt moment här är även andnings- och avslappningstekniker.

I de avancerade grupperna är träningen mer teknikinriktad där även vapenträning och sparring kan ingå i olika grad. Uppvisningsgruppen ägnar sig åt traditionell Kung Fu som i vissa former kan bli akrobatisk och spektakulär. Fightinggruppen tränar mer fokuserat på de bastekniker som är tillåtna i tävlingssammanhang. Den avancerade Kung Fu gruppen tränar – just det, mer avancerade former av Kung Fu. Alla kan vi ju inte bli akrobater och vara med i uppvisningsgruppen…

I samarbete med Suphu’s Academy bedrivs även Hälso Kung Fu – en träningsform som innehåller nästan alla grundläggande tekniker och övningar från nybörjargrupperna men nedskalade och anpassade efter individens behov. Även som rullstolsbunden eller sängliggande kan vissa av dessa träningstekniker med fördel användas för rehabilitering eller habilitering. Mer information om Hälso Kung Fu och Inner Power hittar du på www.artofliving.nu.

Välkommen att provträna två gånger innan du bestämmer dig för att börja.

Du kan också besöka oss på Facebook eller gilla oss Här!

Suphu2_650_532